Stagiaire Lars Engbers

Geplaatst op 17 mei 2016

Mijn naam is Lars Engbers, ik ben negentien jaar en woon in Almelo. Momenteel studeer ik  de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw & Infrastructuur te Rijssen. Voor mijn afstudeerfase heb ik stage gelopen bij Timmerselect Groothuis.

Ik heb ruim drie maanden stage gelopen bij Groothuis en ik ben hier werkzaam geweest in de werkvoorbereiding. Bij Groothuis heb ik het erg naar mijn zin gehad.  Ik heb tijdens deze maanden diverse werkzaamheden uit mogen voeren zoals het begin zijn met een nieuw planningsprogramma, het inmeten van kozijnen, calculaties en nog vele administratieve onderdelen.  Hierin ben ik ook goed begeleid door de medewerkers van Groothuis. Mijn opleiding sluit goed aan op de werkzaamheden binnen Groothuis. Het is een prima bedrijf om je van je beste kant te laten zien. Ik heb hier echt een hele leerzame en leuke tijd gehad en kijk dan ook terug op een succesvolle stageperiode.

Via deze weg wil ik dan ook iedereen binnen Timmerselect Groothuis bedanken. Ik wens jullie een succesvolle en gezonde toekomst, bedankt!

 

Foto's


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?