Een feestelijk jaar voor Timmerfabriek Groothuis

Geplaatst op 9 september 2019

Er is dit jaar reden voor een feestje bij Timmerfabriek Groothuis. Het bedrijf timmert namelijk maar liefst 90 jaar bewust met hout. 27 september a.s. wordt deze mooie mijlpaal met genodigden gevierd. Tegelijkertijd wordt dan de dagelijkse leiding door Richard Groothuis overgedragen aan Marco Oude Nijhuis en Hans Wesselink.

 

Groothuis Timmerfabriek van 1929 naar 2019

Het familiebedrijf is sinds 1929 dankzij verschillende generaties Groothuis in 90 jaar uitgegroeid tot een moderne, multidisciplinaire producent en leverancier van onder andere duurzame houten kozijnen, ramen en deuren. Gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie, voor zowel professionele als particuliere afnemers in heel Nederland. Groothuis Timmerfabriek is toeleverancier van de bouw, maar denkt ook graag mee in ontwerp en ontwikkeling, montage en onderhoud van de houten gevelelementen. En met succes. De laatste jaren is Groothuis Timmerfabriek diverse malen genomineerd en uitgeroepen tot ‘Houtwereld Topleverancier’ in de categorie ‘Beste Timmerfabriek’.

 

Directiewisseling

In dit feestelijke jaar is het tijd geworden voor Richard Groothuis om de dagelijkse leiding uit handen te geven. Hij draagt deze op 27 september a.s. graag en vol vertrouwen over aan Marco Oude Nijhuis en Hans Wesselink die beiden jarenlange ervaring hebben binnen het bedrijf. Richard Groothuis blijft wel op de achtergrond nog actief. Relaties kunnen blijven rekenen op het oplossingsgericht denken, de flexibiliteit en een hoogwaardige kwaliteit, die bij Groothuis Timmerfabriek al die jaren al hoog in het vaandel staan.

 

Maatschappelijke aandacht

Tijdens dit feestelijke jaar heeft Groothuis ook aandacht voor de mensen om haar heen die ondersteuning kunnen gebruiken. Eventuele giften die ze ontvangen in verband met het jubileum schenken ze daarom aan Stichting Welzijn Tubbergen-Dinkelland (SWTD), zodat bijvoorbeeld mantelzorgers op diverse manieren kunnen worden ontlast. 

 

Open Huis

Om dit feestelijke jaar ook in de regio niet ongemerkt voorbij te laten gaan, bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om met eigen ogen de moderne productie van houten gevelelementen te bekijken, tijdens het Open Huis van Groothuis Timmerfabriek op zaterdag 28 september a.s. van 12.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen ervaren hoe duurzame houten kozijnen, ramen en deuren geproduceerd worden, bijvoorbeeld op de nieuwste, volledig geautomatiseerde Windowmaster-machine.


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?