Energieteam: team voor duurzaam vastgoed

Geplaatst op 11 mei 2017

Voor woningbouwcorporaties, beheerders, gemeentes en commerciële vastgoedorganisaties is het zeer interessant de bouwkundige en energetische kwaliteit van hun woningen of vastgoed portefeuille te onderzoeken en updaten. Het landelijk opererende Energieteam (waar Timmerfabriek Groothuis ook onderdeel vanuit maakt) heeft veel ervaring met het slim aanpassen en verbeteren van deze schil, waardoor het energielabel aanzienlijk verbetert en uw vastgoedportefeuille verduurzaamt! Het wooncomfort van de bewoners stijgt, terwijl de maandelijkse energierekening daalt.

 

Wat doet het energieteam?

Het Energieteam inventariseert uw vastgoed en geeft vanuit verschillende specialisaties een advies op maat hoe u uw vastgoed verduurzaamt, op kosten bespaart en het woongenot van bewoners verhoogt. Alle disciplines omtrent het duurzaam renoveren zijn verenigd binnen het Energieteam. Door een intensieve samenwerking als team is er ruime kennis en ervaring opgebouwd en kan het Energieteam onafhankelijk van derden snel, slim en efiiciënt inspelen op de uitvraag van haar opdrachtgevers. 

Een mooi voorbeeld hiervan is One Piece Flow project Hoxwier - Almelo. Timmerfabriek Groothuis maakt hier onderdeel uit van het Energieteam en heeft complete HSB-wanden geleverd.  Binnen 1 dag werden de oude wanden vervangen door nieuwe wanden. Enkele kozijnen zijn voorzien van Movair (geventileerde) onderdorpels. Uitvoerig overleg, grondige werkvoorbereiding en een strakke planning zijn bij dit soort opdrachten van zeer groot belang. 

Het Energieteam bij project Hoxwier bestaat uit: Hemink Groep, Van Dam installatie techniesche bedrijven, Consolidated Nederland, Timmerfabriek Groothuis, Movair+, Inventum, en Kinspan Unidek. 

Wilt u de totstandkoming van one piece flow project Hoxwier zien, klik dan op deze link


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?