Groothuis Houtwereld Topleverancier 2015-2016

Geplaatst op 15 januari 2016

Timmerfabriek Groothuis uit Almelo is op 11 december 2015 verkozen tot Houtwereld Topleverancier 2015-2016 in de categorie ‘Beste ambachtelijke houtbewerker’. Van de vijf genomineerden werd Groothuis met maar liefst 44% van de stemmen gekozen tot het bedrijf dat het ambacht het beste tot in de puntjes beheerst. 

Met de Houtwereld-Topleveranciers worden juist die ondernemingen die zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor de kwaliteit in de branche onder de aandacht gebracht. Motivatie van de Groothuis stemmers varieert van ‘beste kozijnenfabriek van Nederland’, ‘flexibel meedenken op basis van kennis en ervaring’, ‘innovatief en duurzaam’ tot ‘echt overal een oplossing voor’ en ‘kozijnen in puurste vorm’.

Richard Groothuis, directeur: “Het mooiste commentaar van één van de stemmers vind ik nog wel: ‘Ouderwets vakmanschap op een moderne manier.’ De prijs hebben we met een kleine club mensen uit de fabriek en van het kantoor opgehaald, maar uiteraard ben ik ontzettend trots op alle anderen met een Groothuis-hart binnen ons bedrijf. Ook had ik het heel mooi gevonden als mijn vader dit had mogen meemaken. Hij stond toch aan de wieg van ons bedrijf. Hout blijft toch het mooiste product om mee te bouwen. Daar wil ik de mensen bewust van blijven maken. ”


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?