Groothuis wederom TOPleverancier

Geplaatst op 13 december 2018

Welke producent van houten ramen, kozijnen,deuren, prefab-elementen en/of trappen kenmerkt zich door groei, visie en innovatie? Van de stemmers in de categorie Beste Timmerfabriek 2018-2019 riep 43% in koor: Timmerfabriek Groothuis!

“Ze geloven vanuit hun hart in samenwerken”

Dit is de tweede overwinning voor Timmerfabriek Groothuis in de wedstrijd Houtwereld Topleverancier. “Een zeer fijne club mensen om mee te werken” en “Ze investeren in nieuwe machines en in de opleiding van de eigen mensen” zijn twee van de vele reacties die mensen op hun stemformulier achterlieten. Veelzeggend waren ook de kreten “Ik gun het ze gewoon” en “Ze hebben de gunfactor”. Iemand anders noteerde:

“Dé partner als het om kozijnen gaat"

Open cultuur en altijd bereid om de juiste informatie en kennis te delen”. Ook: “Oog voor duurzaamheid en kwaliteit in de branche” en “Ze zijn klantvriendelijk"en hebben een grote passie voor hout”. Getuige de reacties werken er bij Timmerfabriek Groothuis bevlogen mensen met vakkennis en een no-nonsense mentaliteit.
“Nuchter en betrouwbaar!” en “Ze geloven vanuit hun hart in samenwerken” meenden twee anderen.

Tijdens de officiele uitreiking nam het team namens alle collega's de lovende woorden dankbaar in ontvangst. Een mooie start ook van het jubileumjaar van Groothuis Timmerfabriek die in 2019 zijn 90-jarig bestaan viert.

 

bronvermelding: Rodney Photography

Foto's


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?