Hout 100%: hoeveel zekerheid wilt u inbouwen?

Geplaatst op 5 juli 2018

Met trots kunnen we melden dat Timmerfabriek Groothuis vanaf 1 juli 2018 houten kozijnen, ramen en buitendeuren levert onder de zekerheidslabels van HOUT100% (voorheen SGT-garantie). HOUT100% is hét kwaliteitsmerk voor bouwen met hout. Een merk dat staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland. En voor de zorgeloze, duurzame zekerheid van houten kozijnen, ramen en buitendeuren. 

In deze video geven een aantal deelnemers, waaronder ook Tiimmerfabriek Groothuis, hun mening over de introductie van het merk HOUT100%. Wilt u meer informatie, dan kunt u alvast een kijkje nemen op de website van HOUT100%. Op de pagina  'Zekerheden' vindt u alles over de HOUT100% zekerheidslabels (1-ster, 2-sterren of 3-sterren zekerheid) . Maar uiteraard willen wij u ook graag tijdens een persoonlijk gesprek meer over de HOUT100%-zekerheid vertellen. 

 

Waarom van SGT naar HOUT100%? 

Vanuit de behoefte aan zekerheid in de bouw, ontstond veel 'papieren rompslomp' rondom kwaliteitsystemen. Dankzij de aankomende 'Wet kwaliteitsborging' wordt deze behoefte alleen maar groter. HOUT100% biedt u daarom eenvoudig zekerheid en overzicht. 

 

 

 


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?