Met elkaar, voor elkaar

Geplaatst op 22 februari 2017

Bekijk hier: Interview met Paul Snijders


TUBBERGEN - "Ik zag het allemaal niet meer zitten", vertelt de anders zo opgewekte Paul Snijders (54), die sinds twee jaar aan een rolstoel is gebonden omdat hij een tumor in zijn ruggenmerg heeft, die artsen niet durven te verwijderen. Een dwarslaesie krijgt de voormalige automonteur zo goed als zeker, de vraag is alleen: wanneer? Op financiƫle steun om zijn woning aangepast te krijgen hoeft hij niet te rekenen. En daarom kwamen zijn vrienden en bekenden in actie.

Staatsloterij
"Ik kreeg onverwachte hulp uit Fleringen, Albergen, Reutum, Mariaparochie, Tubbergen, Langeveen, Geesteren en Almelo", vertelt Snijders. Aannemers, installateurs, schilders, een voormalige buurman: iedereen droeg zijn steentje bij om een aanbouw bij de woning van Paul en Carla aan de Balthasarhof te realiseren. De geschatte bouwkosten: 65.000 euro. "Dit is mooier dan de Staatsloterij winnen."

De laatste hand
Binnen drie maanden stond er een bijgebouw en zijn het huis en de tuin aangepakt, zodat Paul overal kan komen met zijn rolstoel. Nu is het klaar. "Ik ben echt zielsgelukkig. Soms zitten mijn vrouw en ik gewoon samen te janken van vreugde, prachtig dat dit soort mensen nog bestaan. "Het is geweldig dat de mensen uit de gemeente Tubbergen en omgeving zo bij ons betrokken zijn."

 


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?