Prestigieuze prijs voor twee Almelose bedrijven

Geplaatst op 17 december 2018

Almelo, vrijdag 14 december 2018

Witzand Bouwmaterialen en Groothuis Timmerfabriek winnen wederom de prestigieuze titel Topleverancier in de categorieën ‘Beste houthandel’ en ‘Beste timmerfabriek’ van Nederland.

De jaarlijkse wedstrijd Houtwereld Topleverancier bestaat al 11 jaar. De winnaars van de titel zijn gekozen door de lezers van het Vakblad Houtwereld, relaties van het vakblad en eigen relaties. In beide categorieën werden 5 bedrijven genomineerd. Witzand werd met 40% van de stemmen uitgeroepen tot de Beste houthandel in hout en aanverwante producten. Groothuis Timmerfabriek werd met maar liefst 43% van de stemmen gekozen tot Beste timmerfabriek van Nederland.

Groothuis Timmerfabriek werd in 2015 ook al bekroond tot Topleverancier. Een bijzondere prestatie van dit bedrijf dat het dit jaar moest opnemen tegen 4 grote fabrikanten, waaronder drie uit de regio Twente.
Witzand wist al drie keer de titel Topleverancier binnen te slepen. Deze keer met de complimenten voor het splinternieuwe duurzame bedrijfspand in Almelo.
Naast het winnen van de titel, werden de bedrijven al diverse keren genomineerd voor de prijs.

‘Prachtig innovatief bedrijf met visie op de toekomst’, ‘goede handelaar met deskundig personeel’ en ‘meest gerenommeerde allround en op service gerichte keten’ zijn drie van de reacties die werden achtergelaten op de stemformulieren over Witzand.

‘Dé partner als het om kozijnen gaat’, ‘oog voor duurzaamheid en kwaliteit’ en ‘ze geloven vanuit hun hart in samenwerken, klantvriendelijkheid en hun personeel’ zijn enkele quotes op het stemformulier die de titel voor Groothuis nog waardevoller maakte.

De prijs en daarmee de titel Topleverancier werd op 29 november jl. al uitgereikt. Directie en medewerkers van zowel Witzand als Groothuis kregen de prijs en titel officieel uitgereikt in Utrecht en namen deze vol trots mee terug naar Almelo.

 


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?