Succesvolle ontbijtsessies tijdens Bouwbeursdagen

Geplaatst op 14 februari 2017

 

TimmerSelekt, waar ook Timmerfabriek Groothuis lid van is, gaf haar leden de mogelijkheid klanten uit te nodigen voorafgaand aan de Bouwbeurs voor een ontbijtsessie in het Movair experience centrum in De Meern. Talloze klanten hebben gehoor gegeven aan de uitnodigingen van de TimmerSelekt leden. Richard Groothuis en Hans Wesselink hebben met veel plezier 3 dagen lang klanten ontvangen voor deze ontbijtsessies.

Ten tijde van het ontbijt hadden de gasten de mogelijkheid zich bij te laten praten over het revolutionaire “kozijn dat ademt “. Dit is een innovatie van TimmerSelekt in samenwerking met Movair+ waarbij er natuurlijk geventileerd wordt door de onderdorpel van het kozijn. Dit betekent geen ventilatierooster en geen koudeval of tocht maar verse, gezonde en voorverwarmde lucht.

"Middels deze oplossing gaan we voor energiebesparing én comfort."

Tijdens een informeel samenzijn onder het genot van een  heerlijk ontbijt werd er gediscussieerd over de mogelijkheden op het gebied van natuurlijk ventileren middels de Movair onderdorpel bij houten kozijnen. TimmerSelekt en Timmerfabriek Groothuis kunnen terugkijken op een geslaagd initiatief in samenwerking met Movair+. 

Foto's


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?