TimmerSelekt Montage Kozijn

Geplaatst op 11 april 2019

Wat is een TimmerSelekt montagekozijn?

Vooraf aan de productie wordt de bestaande situatie (digitaal) ingemeten. Ook wordt er goed gekeken naar de bestaande kozijnen en eventueel de klassieke profilering. Een goede werkvoorbereiding en planning is voor dit soort opdrachten van groot belang. Daarom wordt in de calculatie vaak ook al een proefkozijn vervaardigd. Na definitieve goedkeuring gaan de stelstroken en de montagekozijnen in productie.

Foto 1:
Tijdens de ruwbouwfase worden de stelstroken met montage clips (geleverd op de bouw en gemonteerd in de bestaande sponning. De montageclips zijn speciaal ontwikkeld door de TimmerSelekt groep.

Foto 2:.
In de afbouwfase worden de uiteindelijk zichtbare kozijnen, ramen en deuren vanuit de fabriek geleverd op de bouw voorzien van een aflaksysteem, het benodigde hang- en sluitwerk en de beglazing, De kozijnen en de beglazing zijn zelfs al gewassen. Op locatie worden de kozijnen door middel van een kraan met kozijnsteker op plek aangebracht. Door het kliksysteem is het een kwestie van klik-klak klaar. 

Foto 3: 
De aansluiting van de nieuwe kozijnen en de bestaande binnenwanden worden afgewerkt met een houten beleglat.

  

Bij de verbouw van de Oude Ambachtschool in Enschede is veelvuldig gebruikt gemaakt van het TimmerSelekt montagekozijn. Groothuis Timmerfabriek heeft maar liefst 400 kozijnen vervaardigd. Dit is een mooi project waar goed is te zien wat het effect/ voordeel is van het werken met een TimmerSelekt montage kozijn.
 

Filmpje: Hoe plaatst men een TimmerSelekt montagekozijn?
 

Bovengenoemd filmpje laat nog eens duidelijk zien hoe makkelijk en snel e.e.a. in zijn werk gaat.
Klik - klak - klaar!


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?