‘Wij doen gewoon ons best’

Geplaatst op 15 maart 2016

Timmerfabriek Groothuis in Almelo werd december vorig jaar uitgeroepen tot de beste Ambachtelijke Houtbewerker 2015-2016.

Directeur Richard Groothuis blijft er nuchter onder en is bezig met de toekomst, al is hij wel benieuwd wie de 864 stemmers zijn die zijn bedrijf op het schild hebben geheven.

Ja, hij is trots. Maar laten we het ook niet overdrijven, het werk moet wel doorgaan. Het tekent de nuchtere werkhouding van directeur Richard Groothuis, sinds 32 jaar timmerfabrikant te Mariaparochie, gemeente Almelo. Een door vakblad Houtwereld georganiseerde zoektocht naar topleveranciers in de houtsector bracht 864 stemmers (44 procent van het totaal) ertoe Groothuis naar voren te schuiven als beste Ambachtelijke Houtbewerker. Op de tweede plaats met 427 stemmen eindige Assinkhout en Doornekamp Woodspecials nam met 421 stemmen de derde plaats in. In verkiezingstermen heet dat een triomf. De stemmers lieten commentaren achter met steekwoorden als: vakmensen, no-nonsense, de beste kozijnenfabrikant van Nederland, innovatief, kunnen overal een oplossing voor vinden, er valt altijd wat te overleggen, leuke kerels. “Het kwam voor ons als een grote verrassing”, zegt Groothuis. “Ik weet eigenlijk niet eens wie ons heeft opgegeven. Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar, want we zijn het zelf niet geweest. Maar het is toch leuk dat ons werk zoveel positieve reacties oproept.”

Lees het volledige artikel in  Timmerfabrikant 1/2-2016

 

 

Foto's


Deel deze pagina


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit nieuwsbericht.

Reactie plaatsenWilt u meer informatie?