Over Groothuis

Timmerfabriek Groothuis is gevestigd in Almelo en al sinds 1929 een begrip in Twente. Het is een moderne, multidisciplinaire producent en leverancier van onder andere duurzame houten kozijnen, ramen en deuren voor zowel de professionele als de particuliere afnemer in heel Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatie.  

Oplossingsgericht denken, flexibiliteit en een hoogwaardige kwaliteit staan bij Timmerfabriek Groothuis hoog in het vaandel. In overleg met de afnemer produceert Groothuis een product, dat altijd aansluit bij de wensen en eisen van de afnemer. De houten gevelelementen worden onder geconditioneerde omstandigheden in eigen fabriek geproduceerd volgens de vigerende regelgeving, richtlijnen en certificaten van SGT, KOMO, FSC ® en STIP ®.

Het bedrijf is toeleverancier van de bouw, maar denkt ook mee in ontwerp en ontwikkeling en monteert en onderhoudt zelfs de houten elementen wanneer de afnemer dat wenst. De medewerkers van Timmerfabriek Groothuis bieden u graag een helpende hand bij het maken van de juiste keuze. 


Ons Groothuis-hart klopt…

De gehele bewerking van houten gevelelementen vindt plaats in eigen fabriek. De hoofdader in dit proces is de Windowmaster 40, een volledig geautomatiseerd CNC bewerkingscentrum. Hét hart van onze productie. Zij staat aan de basis van ons eindresultaat: prachtige houten gevelelementen in alle maten en soorten.


Contact met ons opnemen?


* verplichte velden