TimmerSelekt Groep

De TimmerSelekt groep is een groep van negen timmerfabrieken, waarvan Groothuis er 1 is. TimmerSelekt Groep staat garant voor producten met een hoge kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit. Door intensief samen te werken kunnen we onze producten continu te verbeteren. 

                                  “Hoogwaardig Timmerwerk”

De TimmerSelekt Groep loopt hierdoor voorop als het gaat om technologische vooruitgang en innovatie. De aangesloten timmerfabrikanten beschikken allemaal over keurmerken als het KOMO- en FSC-certificaat en zijn erkend door de Stichting Keuringsbureau Hout (SKH). Daarnaast worden veel producten van de TimmerSelekt Groep geleverd met SGT-garantie. Op deze manier kunt U ervan uitgaan dat de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is, zodat uw kozijnen en deuren een goede start krijgen. Hoogwaardig timmerwerk is bij leden van de TimmerSelekt Groep de norm.

                                                                                                              “Kennis en kunde delen”

Door de uitgebreide samenwerking zijn leden van de TimmerSelekt Groep verzekerd van veel voordelen op technologisch en financieel gebied. De investeringen op het gebied van innovatie worden gedeeld, wat een flinke kostenbesparing voor elk individueel bedrijf met zich meebrengt. Een extra voordeel is dat kennis en kunde actief met elkaar gedeeld worden, zodat de efficiëntie van het productieproces wordt verhoogd, evenals het kwaliteitsniveau.            

                                 “Optimalisatie duurzaamheid”

De hierboven genoemde kostenbesparingen die voortvloeien uit de intensieve samenwerking stellen de aangesloten bedrijven in staat om houtproducten van een hoogstaande kwaliteit voor een scherpe prijs te kunnen leveren. De TimmerSelekt Groep heeft tevens als doel om de duurzaamheid van kozijnen en deuren te optimaliseren, onder meer door speciaal gemodificeerd hout als grondstof hiervoor aan te bieden (zie Accoya®). Hierdoor is er minder onderhoud nodig, wat niet alleen de consument, maar ook het klimaat ten goede komt.

 

Meer weten over de TimmerSelekt Groep of welke bedrijven er nog meer lid zijn. Neem een kijkje op timmerselektgroep.nl

 

Wilt u meer informatie?