HOUT100%

Houten gevelelementen, geproduceerd door ons bedrijf, worden geleverd met HOUT100%-zekerheid.

HOUT100% is hét kwaliteitsmerk voor bouwen met hout.

Een merk dat staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland. Timmerfabriek Groothuis is trots daar één van te zijn. De drie HOUT100%-zekerheidslabels staan voor 10 tot 15 jaar kwaliteitszekerheid en keuze op het gebied van productzekerheid, prestatiezekerheid én exploitatiezekerheid.


 
Bij elk label horen strenge kwaliteitsnormen en controles en deze zijn voor u als afnemer inzichtelijk. Kies dus het HOUT100%-label dat het beste past bij uw situatie met de zekerheid die u wenst. U weet dan precies waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over de inhoud van HOUT100%-zekerheid? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de inhoud van de labels. Bent u zo nieuwsgierig en wilt u nu al wat informatie? Bezoek dan vast de website van HOUT100% www.hout100procent.nl.

HOUT100%-zekerheid vervangt sinds 1 juli 2018 SGT-garantie. Per genoemde datum leveren alle SGT-aangeslotenen hun producten met de zekerheidslabels van HOUT100%. Timmerfabriek Groothuis biedt naast de SGT-garantie ook een totaalconcept met maar liefst 25 jaar garantie. Voor meer informatie zie ons eigen Hout Garant Plan.
Wilt u meer informatie?