Garantie

Houten gevelelementen, geproduceerd door ons bedrijf, worden geleverd met HOUT100%-zekerheid. HOUT100% is hét kwaliteitsmerk voor bouwen met hout. Een merk dat staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland. Groothuis Timmerfabriek is trots daar één van te zijn. De drie HOUT100%-zekerheidslabels staan voor 10 tot 15 jaar kwaliteitszekerheid en keuze op het gebied van productzekerheid, prestatiezekerheid én exploitatiezekerheid. Bij elk label horen strenge kwaliteitsnormen en controles en deze zijn voor u als afnemer inzichtelijk. Kies dus het HOUT100%-label dat het beste past bij uw situatie met de zekerheid die u wenst. U weet dan precies waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over de inhoud van HOUT100%-zekerheid? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de inhoud van de labels. Bent u zo nieuwsgierig en wilt u nu al wat informatie? Bezoek dan vast de website van HOUT100% www.hout100procent.nl. HOUT100%-zekerheid vervangt sinds 1 juli 2018 SGT-garantie. Per genoemde datum leveren alle SGT-aangeslotenen hun producten met de zekerheidslabels van HOUT100%.


Groothuis Timmerfabriek is lid van de TimmerSelekt groep. De aangesloten bedrijven leveren door deze intensieve samenwerking uitsluitend hoogwaardig timmerwerk voor renovatie en nieuwbouw voor zowel de zakelijke opdrachtgevers als particulieren.
De TimmerSelekt groep heeft tevens als doel om de duurzaamheid van het timmerwerk te optimaliseren, onder meer door speciaal gemondificeerd hout als grondstof hiervoor aan  te bieden. (zie Accoya > Houtsoorten). De TimmerSelekt Groep heeft daarnaast haar eigen stel- en montagekozijnen ontwikkeld, te weten de Selekt stelkozijnen. Alle producten maken een snelle levering, makkelijke  plaatsing en mooie, onderhoudsarme afwerking (kortom: een soepel bouwproces) mogelijk.
Voor meer informatie zie www.TimmerSelekt.nl.

Groothuis Timmerfabriek is KOMO gecertificeerd en is in het bezit van een KOMO®-attest met productcertificaat. Download hier ons productcertificaat. Voor meer informatie zie www.komo.nl.Groothuis Timmerfabriek is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie. De NBvT behartigt de gezamelijke en individuele belangen van ongeveer 200 aangesloten timmerfabrikanten in technische, juridische en commercieële zin. 
Voor meer informatie zie www.nbvt.nl.


 

Wilt u meer informatie?